UDRUŽILE SE PROTIV PEVAČA!? Isplivala prepiska Marine Gagić i još jedne Darkove bivše devojke, spremaju mu paklenu osvetu?

Autor:

Zabava

22.09.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić posle raskida sa Darkom Lazićem sprijateljila se sa njegovom nekadašnjom devojkom pevačicom Oliverom Matijević, što je mnogima bilo sumnjivo

Republika

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

Bivše devojke mu spremaju pakleni plan

Darko Lazić je u proteklih nekoliko meseci u žiži javnosti, zbog njegovog zanimljivog ljubavnog života. On se nije libio da nakon neuspešne veze sa Gagićevom, brzo uplovio u vezu sa Barbarom.

Mnogi bi rekli da se sada kolo sreće okreće, naime isplivala je prepiska njegovih biših devojaka, te su mnogi pomislili da rade pevaču o glavi.

Foto: Instragram Printscreen

Prepiska Darkovih bivših devojaka

Njih dve se već duže prate na Instagramu, a sada su počele i javno da razmenjuju komentare. Naime, ispred Marininih objava osvanuli su Oliverini komentari u kojima joj često deli komplimente, dok joj Lazićeva bivša verenica zahvaljuje i stavlja srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading