TANJU SAVIĆ RAZVOD PREPORODIO: Haotičnom životu došao kraj? Jasnu poruku poslala svima!

Autor:

Zabava

22.09.2021

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić nakon burnog perioda koji je imala kada je suprug Dušan bez njenog znanja odveo decu u Australiju i uskratio im svaki kontakt sa majkom, odlučila je da se razvede, a sada je jasnu poruku poslala svima na svojim društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić se oglasila nakon razvoda

Pevačica Tanja Savić i njen suprug Dušan već neko vreme spore se oko sinova Maksima i Đorđa, a javnost je upoznata sa svim detaljima i prljavim vešom iz braka.

 

 

Iako su još uvek u braku, uskoro bi stvari na tom planu mogle da se promene, na čemu Tanja i radi, a sada je ona svojom objavom na društvenim mrežama podgrejala spekulacije da uskoro dolazi do okončanja njihovog turbulentnog odnosa.

-U redu je razvesti se. U redu je prekinuti. U redu je krenuti iz početka. U redu je nastaviti dalje sa životom. U redu je reći ne. U redu je biti sama. Ono što nije u redu je ostajati tamo gde nisi srećna, cenjena i poštovana. To nije u redu prema sebi- napisala je Tanja.

 

 

Podsetimo, njih dvoje već dugo imaju probleme, a dugo vremena unazad se govori o njihovim bračnim svađama, što je rezultiralo da Dušan spakuje sinove i bez Tanjinog znanja i dozvole odvedei ih u Australiju, zabranjujući im da imaju kontakt sa majkom, zbog čega su se vodili sudski sporovi koji su završeni pobedom za pevačicu koja je decu uspela da vrati u Srbiju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading