ŽIKA ŠARENICA U LJUBAVNOM TROUGLU: Zatekao ženu sa LJUBAVNIKOM pa popio BATINE!

Autor: Republika

Zabava

22.09.2021

19:16

Voditelj Žika Šarenica tri decenije je u srećnom braku, ali nije uvek bilo tako. Naime, on je pre sadašnje supruge bio u braku sa srednjoškolskom ljubavlju koju je zatekao u zajedničkom stanu sa ljubavnikom.

ST/Dragan Kadić

Žika Šarenica zatekoa bivšu ženu sa ljubavnikom

Žika Šarenica oženjen je Zoranom Nedić, koja ne voli javna pojavljivanja i medije, a sa poznatim voditeljem se upoznala bre 33 godine na tramvajskoj stanici. Žika često ističe da je to bio sudbinski susret jer su im se nakon toga tri puta putevi ukrstili, prenosi Stil.

 

 

Međutim, Žika je pre Zorane bio oženjen srednjoškolskom ljubavlju, a taj brak se završio neslavno.

Naime, na četvrtoj godini fakulteta su se uzeli, a zajedno imaju ćerku Ružicu. Nažalost, njihov odnos nije ostao lep i dobar, jer je i razlog za razvod bila kako je voditelj u jednoj emisiji otkrio zbog suprugine prevare koja ga je nakon toga izbacila iz stana u kom su živeli. 

 

 

– Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije. Zakačili su rezu na vratima, a kada sam pozvonio dobio sam pesnicu po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes – rekao je tada Žika.

Iskustvo koje je imao sa prvom suprugom nije uticalo na njegov odnos prema ženama, već smatra da su dame bez obzira na sve iskrenije od muškaraca i veruje da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. 

 
 

Komentari (1)

Loading
Zoran

23.09.2021 09:52

Sad razumem ono ,, Žika šarenica", tako mu je izgledala faca posle tuče!