OKRŠAJ BIVŠIH PRIJATELJICA DOBIJA SVOJ EPILOG: Sanja moli Vesnu Dedić za OPROŠTAJ, voditeljka bi želela još jednu ŠANSU?

Autor:

Zabava

22.09.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se u proteklom periodu, dosta spekulisalo o odnosu Sanje Marinković i Vesne Dedić

Republika

Foto: Printscreen

Sanja moli Vesnu Dedić za opraštaj

Pre izvesnog vremena, u medijima je odjeknulo kao bomba da Sanja Marinković i Vesna Dedić, više nisu u prijateljskim odnosima.

Naime, Sanja navodno vrlo često spominje Vesnu u krugu njenih bliskih prijatelja, pa je tako jednom prilikom priznala da bi volela da se ponovo druži sa Dedićevom.

Sanja je iskrena i vrlo otvorena, priča o svemu onako kako jeste, pa je tako bilo i kada smo pomenuli njeno i Vesnino druženje – kaže Sanjin prijatelj za Scandal! i dodaje: 

Objasnila je da o Vesni nikad ružnu reč nije rekla i dodala da to nikada i ne radi ni o kome, a kamoli o ljudima s kojima je bila bliska, pogotovo o Vesni ima samo reči hvale. Čak je priznala da nema problem i da s njom ode na kafu da o svemu otvoreno popričaju i da jedna drugoj oproste, te ponovo počnu druženje – završava Sanjin prijatelj. 

Povodom ovih tvrdnji, poznate voditeljke se nisu oglašavale, te ostaje da vidimo da li će uspeti da isprave njihov odnos.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading