JEZIVE PRETNJE SMRĆU MILANU MILOŠEVIĆU: Voditelj i njegova majka na meti MANIJAKA!

Autor:

Zabava

22.09.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević jedan je od naših najpoznatijih voditelja, a prepoznatljivo je lice rijalitija ''Zadruga'', baš zbog toga često se susreće sa brojnim neprijatnostima, pretnjama i uvredama, koje on pokušava da ignoriše. Međutim, ovaj put Milan je javno objavio poruku koju je dobio od nepoznate osobe, a koja je jasno stavila do znanja da Milanu i njegovoj majci želi samo najgore.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Milan Milošević dobija bolesne poruke i pretnje

Voditelj Milan Milošević tokom učešća u rijalitiju ’’Zadruga’’ ispričao je svoju potresnu životnu priču koja je uznemirila javnost. Od očevog maltretiranja njega i majke, preko samoubistva polubrata, do bolesti majke, koju on neguje i čuva godinama unazad.

 

 

Milan je veoma vezan za svoju majku i požrtvovan sin, a posao voditelja u rijalitiju ’’Zadruga’’ iskoristio je da sredi svoj i majčin život i da joj u starosti pruži sve ono što ranije nije mogao.

Međutim, mnogi to zloupotrebljavaju i bave se bolesnim stvarima, te se voditelj neretko susreće sa sa neprijatnostima i pretnjama bolesnih umova.

 

 

On je sada na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa majkom, a onda je dobio poruku od nepoznate osobe koja mu je uputila najogavniju rečenicu, u ovom slučaju želju:

- Daće bog krepaće uskoro

Milan je kao i uvek odgovorio smireno i staloženo:

- Tvoja neka je živa i zdrava

Republika

Foto: instagram.com/milanmilosevic_official

Poruka koju je dobio Milan Milošević

Posetimo, ovo nije prvi put da Milan dobija bolesne poruke i pozive.

Dok mu je majka bila u bolnici dobio je poziv da mu je majka umrla, zbog čega je dobio napad gušenja.

- Imao sam propušten poziv oko osam ujutru, pozvao sam da vidim ko je u pitanju, ali se niko nije javio. Kasnije me je s tog broja opet pozvala neke žena i rekla mi da je moja majka preminula u Hitnoj u Sremskoj Mitrovici. Pretrnuo sam i odmah sam zvao majku, ali se na fiksni nije javljala, dok joj je mobilni bio nedostupan. Uznemirio sam se, dobio sam gušenje. Pozvao sam komšinicu, koja je otišla do naše kuće i onda mi javila da je sve u redu, da mama doručkuje - pričao je Milan tada za medije.

 

 

U vreme trajanja ‘’Zadruge 3’’ fanovi Ive Grgurić su mu slali poruke da se nalaze ispred bolničke sobe u kojoj je ležala njegova majka I da će je ukloniti.

Sve su ovo traumatične situacije za voditelja sa kojima se on godinama unazad bori, ali ono što je sigurno jeste da bolesnim umovima I neostvarenim osobama treba stati na put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading