LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA PROLAZI KROZ PAKAO: Ubeđena da je pevač NAMERNO MUČI, a zbog stresa OPERISALA TOMOR!

Autor:

Zabava

22.09.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović prolazi kroz pakao, zbog stresa operisala tumor.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića prolazi kroz pakao

 

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović s kojim je već tri godine na sudu zbog dokazivanja očinstva nad Devinom, stigla je u Beograd.

Naime, Mira je prošla kroz niz peripetija kako bi stigla do iz Amerike u Srbiju. Kako se požalila jednoj prijateljici, rizikuje svoje zdravlje samo da bi stigla na suđenje sa Miroslavom.

Republika

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Mirjana Antonović operisala tumor na glavi

 - U aprilu ove godine Mira i Devin su dolazili za Beograd, ali je suđenje odloženo za septembar. Sada Devin nije mogao da dođe jer radi, pa je Mira sama došla, ali jedva. Mnogi letovi su otkazani, aerodromi su smajili linije, jedva je našla kartu kako bi stigla. Nije joj svejedno, pogotovo što je početkom godine operisala izraslinu na glav za koji se ispostavilo da je tumor. Mora da se pazi i da se čuva, da se ne izlaže gužvi, stresovima i virusima. Više i sama ne zna šta da očekuje od ovog suđenja jer Miroslav stalno nešto izmišlja i odlaže, nervira je i maltretira bez trunke griže savesti, umreće zbog njega - priča prijateljica za Star.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Ona takođe ističe da je njena i Miroslavova veza bila puna ljubavi i da ju je vodio u Mrčajevce, gde se nisu krili.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miroslav Ilić

 

- Mi smo javno živeli zajedno, čak me je vozio u Mrčajevce. Nisam želela bilo šta silom da mu tražim. Nikakve pare. Ako Miroslav sam nije osećao moralnu obavezu, nisam želela da ga forsiram. Moram da priznam da me je malo bolelo kada sam pročitala da je Miroslav zetu poklonio sat od 15.000 dolara i time se ponosio i hvalio, a sa druge strane, rođenom detetu u životu jabuku nije kupio - rekla je jednom prilikom Mirijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

22.09.2021 13:13

Dobra zeno, zasto zagorcavas sebi zivot I tom svom sinu?!! Sta hoces da dokazes?? Bitno je da ti znas istinu.Sta mu znaci da se dokaze da mu je otac?? Idi zivi zivot I uzivaj!! Ovo je zemlja primitivaca!!

Odgovori 32 8
Zoka

24.09.2021 04:54

@Vesna - Sram te bilo kakve veze ima zemlja sa ovakvim primitivcima kao što su Miroslav Mirjana i sumanuti Devin.