Zamalo da ostanem gola zbog Bebi Dol!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

12.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tijana Dapčević, finalistkinja šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", sumirala je utiske dosadašnjeg toka takmičenja, a pred finalno veče otkrila je koja imitacija je zamalo nije stavila na stub srama. Pored prezahtevne imitacije Pink, koja ju je plasirala u samo finale, Dapčevićka kaže da joj je najteže i najneprijatnije bilo da imitira koleginicu s kojom se takmiči u šouu Bebi Dol.

RepublikaFoto: A. Krstović
Tijana Dapčević otkrila najneprijatniji događaj sa TLZP

Na snimanjima sam tačno videla koliko se ko trudi od kolega, koliko vremena posvećuje spremanju imitacija i već nakon druge epizode sam znala ko će biti u finalu, tvrdi pevačica.

Naime, Tijana se osvrnula na svoju nedavnu imitaciju koleginice Dragane Šarić, te kroz osmeh otkrila da joj njena avangardna haljina umalo nije došla glave.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Emotion Production

- Najneprijatniji momenat mi je definitivno bio kada sam na binu izašla kao Bebi Dol. Imala sam dosta problema sa haljinom koja mi je konstantno spadala, pa sam mislila da ću u jednom trenutku ostati gola na sceni i da će nastati pravi skandal! Svašta mi se motalo po glavi u tim trenucima, a na kvarno sam pridržavala haljinu da ne bi završila na podu - otkrila je finalistkinja TLZP.

Tijana: Iako je ovaj šou humanitarnog karaktera, žiri ume da bude previše strog. Komentari Aleksandre Radović mi se uopšte ne sviđaju

Dapčevićka se pohvalila da je još od druge epizode popularnog takmičenja znala ko će plasirati u prvih pet, te da je zadovoljna što su se njena predviđanja obistinila.

- Na snimanjima sam tačno videla koliko se ko trudi od kolega, koliko vremena posvećuje spremanju imitacija i moja pretpostavka je već tada bila da će se u finalu naći ova ekipa koja je dogurala do prvih pet. Već od druge epizode pojedine kolege su se isticale, tako da je meni sve bilo jasno. Iako je ovaj šou humanitarnog karaktera, žiri nekad ume da bude previše strog. Komentari Aleksandre Radović mi se nekad uopšte ne sviđaju, nekada su sasvim na mestu, mada kad god se nisam složila sa nekom njenom opaskom, to sam joj otvoreno i rekla - zaključila je Tijana.

RepublikaFoto: instagram.com/bane.vidakovic59
Bane Vidaković

Bane Vidaković: Mlađe kolege boli uvo za humanost!

Glumac Bane Vidaković osvojio je najveći broj glasova kolega u prethodnoj epizodi, ali to nije bilo dovoljno da se plasira u finale. Humanost je glavni razlog zbog čega se prijavio i zato daje maksimum na sceni, ali je opleo i po mlađim kolegama i rekao da je većina tu samo da bi se reklamirala.

- Mlađim kolegama je ovaj šou dobra reklama. Oni su svesni da je humanost glavni cilj, ali mi se nekako čini da su više tu zbog promocije svog imena. Ne bih upirao prstom ni u koga konkretno, ali ih ima. I naravno, svaka čast izuzecima - izjavio je glumac koji će sa ostalim kolegama nastupiti u revijalnom delu u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading