MIROSLAVU ILIĆU NEĆE BITI DOBRO: Pevačeva LJUBAVNICA stigla u Beograd, a evo šta joj se desilo prvog dana u Srbiji! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.09.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović obavestila je svoje pratioce da je u Beogradu, kao i da je na konaku kod pevačice Lepe Brene.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović iz Amerike je stigla u Beograd. Naime, ona i pevač su na sudu zbog dokazivanja očinstva njenog sina Devina. Miroslav tvrdi da Devin nije njegov sin i dobija da da DNK na analizu, te zbog toga sudski spor i dalje traje jer je Mirjana odlučna da istraje u ovom procesu.

Republika

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Mirjana Antonović u Beogradu

Mirjana je na svom Fejsbuk nalogu obavestila pratioce da je stigla u Beograd, te da je gost Lepe Brene.

- Stigla u Beograd kod Brene, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudila se, au mislim jutro je već. Sišla dole nigde žive duše, ono tek 10 uveče. Šta ću sad majko mila? - napisala je Mirjana.

 

 

Podsetimo, Mirjana i Miroslav su navodno pre 30 godina bili u vezi dok je on bio u braku, a sada su na sudu kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mnogo bolje

21.09.2021 18:20

Samo jedno - hvala bogu, o'ladila je sa onom pozorisnom sminkom. Bas lepa zena.

Dada

22.09.2021 12:51

Čega se plaši Miroslav, momak je isti on, dnk nije potreban, osim za administraciju. Strepi da mali ne trazi nasledstvo.