OGORČENA NA BIVŠEG PRIJATELJA: Senidah PREKINULA saradnju sa Cobijem, a GLAVNI RAZLOG su Buba i Džala?!

Autor: Republika

Zabava

21.09.2021

14:28

Senida Hajdarpašić navodno prekinula saradnju sa Slobodanom Veljkovićem Cokijem, a glavni razlog su reperi Buba i Džala.

 

instagram.com/senida_h, E-Stock

Senidah prekinula saradnju sa Cobijem zbog Džale i Bube

 

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, prekinula je svaki kontakt sa svojim doskorašnjim saradnikom i prijateljem Slobodanom Veljkovićem Cobijem prenose domaći mediji.

Glavni razlog sukoba je, kako navode izvori bliski pevačici, Cobijevo druženje i dobar odnos koji on ima sa bosanskim dvojcem Buba Korelijem i Džala Bratom, koji su sada njeni ljuti neprijatelji.

instagram.com/senida_h

Senidah prekinula saradnju sa Cobijem zbog Džale i Bube

 

Naime da između bivših saradnika ne funkcioniše sve kako treba, mogli su se uveriti svi prisutni na nedavno održanom festivalu na beogradskom Ušću, kada su i Senidah i Cobi imali nastupe kojima su oduševili publiku - prenosi Kurir.

youtube.com/AmiG Show

Slobodan Veljković Cobi

 

Oni su se celo veče ignorisali u bekstejdžu, gde su sedeli svi izvođači, iako su te večeri na bini, svako na svom nastupu, pevali njihovu duetsku pesmu "Četiri strane sveta". Sve je ovo samo podgrejalo priče da više nisu u kontaktu.

instagram.com/jalabrat

Džala Brat i Buba Koreli

 

Kako se dalje navodi, glavni uzrok sukoba je Cobijevo druženje s Bubom i Džalom, ali i podrška koju im konstantno šalje, iako je slovenačka pevačica, navodno, s njima dvojicom prekinula svaki vid saradnje zbog pritisaka da i ona postane deo estradne mafije.

 

Komentari (0)

Loading