NAKON ŠTO JE MILAN KALINIĆ NESTAO IZ JAVNOG ŽIVOTA: Oglasio se na svoj rođendan VIDNO UZNEMIREN, OSTAO JE SAM BEZ IKOGA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.09.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić danas puni 49 godina, a upravo sada odlučio je da se obrati javnosti s problemom koji verovatno imaju mnogi poslednjih godina.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Milan Kalinić slavi rođendan sam sa aplikacijama, ostao je bez prijatelja

 

Milan je na svom Instagram profilu objavio snimak i podelio sa pratiocima šta je shvatio na svoj rođendan, a mnogi komentarišu da je glumac zaista u pravu.

- Znaš šta, shvatiš jednu stvar, ko su ti prijatelji, koliko ih imaš, da li ih imaš, koliko misle na tebe, kad ti rođendan čestaju uglavnom aplikacije, banke, prodavnice, tržni centri, mobilna telefonija, stigla mi malopre čestika i od Pandorfa - rekao je Milan.

On je zatim, u svom stilu, otpevao i refren pesme "I dalje me žele", aludirajući na to da je napunio 49 godina, ali da je i dalje poželjan.

- Uglavnom, jednu stvar želim da kažem: "Znam da nisam prelep, ali i dalje me žele, punim 49, ali i dalje me žele, u klubu pijem samo pivo ali i dalje me žele i dalje me žele, i dalje me žele". Ajde, u zdavlje! - ispričao je Milan.

U komentarima usledile su čestitke i lepe želje povodom glumčevog rođendana.

Podsetimo, par dana ranije, Milan je za jedan medij otkrio kakvo je bilo njegovo leto, a s obzirom na to da ga u medijima nigde nema, glumac je odgovorio zašto je to tako.

– Pa bilo je tu i tamo slika, prenosili su mediji, uživao sam ovog leta. Ali izjave više ne dajem osim ako nije video, tu nema laži, nema prevare, ne može ništa da se shvati ovako ili onako. Doživeo sam svašta, više puta sam se opekao  istakao je voditelj, a prenosi "24sedam"

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

21.09.2021 21:10

Nebitan kao semafor u GTA

Boris

22.09.2021 04:59

Mali decko " svakom po zasluzi" kako posejes tako ti I nikne

Kostadin

22.09.2021 05:42

Odrtio si i omatorio. Samo mžeš da kukaš i žališ za prošlim decenijama.