BUKTI RAT NA ESTRADI, STOJA I JANA U KLINČU: Novakovićeva napravila skandal zbog ulaska u pevačicin restoran na Dorćolu, EVO SVIH DETALJA!

Autor:

Zabava

21.09.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja i Jana u klinču, Novakovićeva odbila da ide u Janin restoran!

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Stoja i Jana u klinču!

 

Nedavno su kod Stoje u gostima bili muzičari sa kojima sarađuje u inostranstvu kada radi svadbe i veselja, pa je pevačica rešila da ih povede u neki luksuzni restoran na večeru. A kako kaže izvor Scandala!, ti muzičari rade i sa Janom ponekad, te znaju da ona drži restoran na Vračaru i zato su predložili Stoji da tamo pođu, ali ona nije htela ni da čuje.

Stoja nije htela u Janin restoran!

– Stoja u centar ide samo kada mora, ona sve obavlja na Bežanijskoj kosi gde ima kuću, pa samim tim ima i omiljene restorane u tom kraju, a voli da sedne i na splavove jer su i reke u blizini – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jana u šoku nakon Stojine odluke!

 

– Zato me i ne čudi što je rekla da neće kod Jane, samo je kratko dobacila: Ma šta ćemo tamo, ima ovde prelepih restorana i splavova, ne mogu da idem tamo, daleko mi je to – prepričava izvor i za kraj dodaje:

– Inače se Jana navodno žalila pojedinim kolegama kako joj se Stoja u poslednje vreme ne javlja, te da nisu u dobrim odnosima, ali je naglasila da protiv koleginice nema ništa – zaključio je izvor za Scandal!.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading