MARINA GAGIĆ I DARKO LAZIĆ IDU NA SUD! Bivša verenica oplela po pevaču: Aleksej ne traži da ide kod oca! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

20.09.2021

19:02

Marina Gagić prvi put progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem, a potom je prokomentarisala i njegovu sadašnju devojku Barbaru Bobak!

ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić oplela po Darku Laziću i Barbari Bobak

 

Bivša verenica Darka Lazića Marina Gagić prvi put je odlučila da progovori o odnosu sa pevačem, budući da je ona svoju intimu vešto uspevala da krije od očiju javnosti. Darko je odlučio da stavi tačku na odnos sa Marinom nakon što je upoznao Barbaru Bobak, a sve je šokiralo, jer su svi mislili da je kraj Gagićeve pronašao mirnu luku. 

Marina i Darko dobili su dete tokom njihove ljubavi, naslednika Alekseja, a ona je prvi put progovorila o odnosu sa pevačem. 

instagram.com

Marina Gagić i Darko Lazić idu na sud

 

Imamo korektan odnos, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mesec dana imamo prvo suđenje, pa ćemo videti. Aleksej ne traži da ide kod tate, mislim da on nije proveo dovoljno vremena, da stekne osećaj za njega, sada ga ne pominje, ali ne znam šta će biti u budućnosti. To sve zavisi od Darka, kako se on postavi, tako će i Aleksej - izjavila je Marina. 

Marina se dotakla i odnosa sa Barbarom Bobak, te je progovorila o pisanju u medijima i da li je sve to što se pojavljivalo istina. 

instagram.com/darkolazicofficial

Marina Gagić besna na Darka Lazića

 

- Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da... Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dete ne - izjavila je Marina za Telegraf.rs.

 

Komentari (0)

Loading