UDAJE SE MARIJA KILIBARDA?! Poznata voditeljka objavila fotku sa svojim izabranikom, svima je za oko zapao jedan detalj!

Autor:

Zabava

20.09.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kilibarda se uvek trudila da sakrije svoju ljubav od javnosti, ali sa poslednjom fotkom je navela sve da se zapitaju da li ona sprema svoju vezu za novi nivo

Veza poznate voditeljke Marije Kilibarde i njenog dugogodišnjeg izabranika Branislava Vučelića, vremenom je postala sve ozbiljnija.

Foto: instagram.com/kilimara

Marija Kilibarda uživa u društvu snage i njenig izabranika

Poznato je da se ona trudila svim silama, da sakrije svoju ljubav daleko od očiju javnosti, ali pre izvesnog vremena je isplivala fotka Marije, kako uživa u društvu snahe Ljiljane Dragutinović, pa su mnogi krenuli sa spekulacijama, da je poznata voditeljka spremna da podigne vezu na veći nivo.

Dodatno je podgrejala sumnje, kada je izbacila fotku i u opisu napisala " Kum".

Foto: instagram.com/kilimara

Marija Kilibarda postavila fotku gde uživa u društvu kuma

Ostaje da vidimo, da li će se ove spekulacije povodom venčanja poznate voditeljke obistiniti, ili ona planira da nastavi da uživa u ljubavi sa svijim izabranikom, baš na način na koji je do sad uživala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading