RADA MANOJLOVIĆ DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Neće više živeti kod Harisa, POKAJALA SE ŠTO TO NIJE URADILA RANIJE, A SAD JE SVI PROZIVAJU!

Autor: Republika

Zabava

20.09.2021

08:42

Rada Manojlović više neće živeti kod Harisa Berkovića jer je svi prozivaju da nema dinara, odlučila je da uskoro pazari nekretninu, pokajala se što to nije učinila ranije!

instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović neće više da živi kod Harisa!

 

Rada Manojlović konačno skuplja pare za stan u Beogradu, piše Scandal.

Rada rešila da se skući!

Posle 14 godina karijere, pevačica je odlučila da se skući i zapuši usta svima koji su je u poslednje vreme prozivali da nema šta da jede, te da uzima novac od oca!

– Rada je javno rekla da je izluđuju te vesti da nema šta da jede i da je bez dinara – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Tokom korone je Rada zbog vanrednog stanja zaista bila više kod tate na selu, ali to joj je bilo sasvim logično. Sada pak više boravi kod dečka Harisa u Sarajevu, ali naravno, ide i kod oca. Neće više da plaća stan na Vračaru jer hoće svoj stan, a od tih kirija koje bi inače plaćala, može mnogo da uštedi. Za godinu dana kad odbije kirije i troškove i doda sve što zaradi od nastupa, moći će da kupi super nekretninu u Beogradu. I to joj je pametan potez, pokajala se što je trebalo to i ranije da odradi, ali OK. Nikad nije kasno – završava izvor.

 

Komentari (2)

Loading
Brta

20.09.2021 15:13

Bez dinara nekretninu? A bez morala šta će? Koji li će nesrećnik završiti sa njom?

Predrag

20.09.2021 19:28

@Brta - Što se morala tiče... pa morala je.