SMRT MARINE TUCAKOVIĆ POGODILA KATARINU GRUJIĆ: Pevačica otkrila detalj iz njene karijere koji do sada niko nije znao, pa se potresnim rečima oprostila od nje! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić otkrila je da je Marina Tucakovićč svim srcem verovala u njenu karijeru, što joj je mnogo značilo.

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Katarina Grujić se oprostila od Marine Tucaković

 

Pevačica Katarina Grujić oprostila se od Marine Tucaković nakon što je saznala za njenu smrt, pa je sa pratiocima podelila deo o njenoj karijeri koji niko nije znao. Naime, Katarina je otkrila da je Marina od samog početka verovarala u njen uspeh, što joj je mnogo značilo u karijeri. 

Sada je podelila fotografiju na Instagramu, pa se emotivnim rečima oprostila od nje. 

- Jedna najčistija duša, jedan vanserijski umetnik, jedan divan čovek! Hvala Vam na svakom savetu, svakoj napisanoj pesmi uz koju smo i pustili suzu i slavili najlepše trenutke u životu, hvala što se bili uz mene i verovali u mene od samog početka, hvala Vam na neizmernoj podršci. Čast je bila poznavati Vas! Putuj sa anđelima draga moja Maki - napisala je Katarina Grujić. 

 

IN MEMORIAM Marina Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading