TRAGIČNA SUDBINA MARINE TUCAKOVIĆ: Njegovu smrt nikada nije prebolela!

Autor:

Zabava

19.09.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković preminula je u 67. godini, a život joj nije bio ni malo lak. Zadesila ju je tragedija od koje se nikada nije oporavila, nakon smrti sina sve je bilo drugačije.

Republika

Foto: Printscreen

Marina Tucaković smrt sina nikada nije prebolela

Marina Tucaković izgubila je bitku nakon duge i teške bolesti, u 67. godini. 

Bila je najpoznatiji tekstopisac naših prostora, uvek nasmejana i vedra, ali jednu stvar nikada nije mogla da preboli.

Naime, 2008. godine, Marinu je zadesila velika porodična tragedija. Preminuo joj je sin Miloš Radulović, koji je imao svega 24 godine.

Njega je u porodičnoj kući zatekla upravo Marina, koja je otkrila da kada ga je pronašla već je bio modar, a Hitna pomoć je mogla da ustanovi samo smrt.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla šta sam zatekla. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - govorila je Marina, koja nikada nije želela da sazna rezultate Miloševe obdukcije.

Marina je svoju bol za sinom pretočila u pesmu, te je njemu posvetila pesmu ''Mišo moj'' koju je otpevala Ana Nikolić.

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - pričala je svojevremeno Marina za medije.

 

IN MEMORIAM Marina Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading