JELENA KARLEUŠA SE OPROSTILA OD MARINE TUCAKOVIĆ: Emotivnim rečima slomila srca mnogih! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković preminula je u 67. godini života, a od nje se sada oprostila Jelena Karleuša, emotivnom objavom na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: ST/A. Nalbantjan, E-Stock

Umrla Marina Tucaković

Najpoznatiji i najuspešniji tekstopisac sa naših prostora, Marina Tucaković izgubila je bitku za život u svojoj 67.godini.

Jelena Karleuša od početka svoje karijere sarađivala je sa Marinom, a neretko je isticala da joj je pomogla da još kao dete ispliva na površinu estradne javne scene.

Jelena i Marina osim što su poslovno sarađivale, bile su dobre prijateljice, a Karleuša se sada na svom Instagram profilu oprostila od Marine.

Naime, ona je emotivnom fotografijom i još emotivnijim rečima slomila srca mnogih i rasplakala sve.

- Maki moja… tražim reči… U ovom usranom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag…A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve. “ I nije važno šta će reći ljudi. Već šta u sebi osećam… ja ne znam kojom da krenem stranom, ispred mene bol je puk’o k’o kanjon… Ko ovu dramu režira, nek’ moje ime ne bira za uloge što nikada nisu moje, Nek’ život moj ne reskira, na sreću nek’ ne forsira ljude što im snovi kapu kroje…. “ , Marina Tucaković

 

IN MEMORIAM Marina Tucaković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading