PRVI PUT TRUDNA U EMISIJI: Katarina Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem!

Autor:

Zabava

19.09.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Grujić progovorila o braku sa fudbalerom Marko Gobeljićem.

Republika

Foto: www.youtobe.com/ Emisija Premijera

Katarina Grujić

 

Katarina Grujić nasmejana je govorila o svom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem i utiscima sa venčanja koje je organizovano u tajnosti.

Pevačica je uzela prezime svog supruga i dodala ga na svoje, a kaže da joj je u početku to bilo čudno.

- Marko je razuman, sam je to predložio, zna da se bavim ovim poslom 10 godina, napravili smo kompromis. Ja sam naravno dodala, da se ne bavim javnim poslom, uzela bih samo Gobeljić - rekla je Katarina kroz smeh.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Katarina Grujić

 

- Nije ovo nikakva promena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još lepše. Mislili smo da će biti dečak, a kada smo saznali da će biti devojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje. Meni su se ove godine ipak desile najlepše stvari. Verila sam se, saznala da sam trudna, a onda se venčali uz porodicu. Srećna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života - priznaje pevačica.

Kako Katarina ističe, odmah se uklopila sa Markom.

- Mi smo se prvo družili, pa su se desile varnice, ali smo polako išli, hteli smo da se upoznamo dobro i kako nam se pružila prilika uplovili smo u vezu. Mi smo isti, planemo u sekundi i pomirimo se, nema ozbiljnih svađa, nama nikad nije dosadno, mi pričamo dugo, konstantno imamo teme, nikad nam nije dosadno, što je najbitnije uz podršku i ljubav - izjavila je Kaća koja je krila trudnoću:

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Katarina Grujić i Marko Gobljić

- Neki period treba da se krije, ne bih krila do devetog meseca, ali javne ličnosti imaju pravo za intimu, ne mora sve istog trenutka - ističe Kaća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading