INDI POSTALA KOST I KOŽA: Nakon OPERACIJE, pevačica promenila lični opis, fanovi OVOM fotkom šokirani! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi nakon operacije želuca se potpuno osušila, a svi su šokirani njenim novim izgledom.

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi postala kost i koža

 

Popularna pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi, prethodnih godinu dana aktivno je radila na promeni fizičkog izgleda, a sam trud joj se višestruko isplatio. 

Podsetimo, pevačica je dugo godina kuburila probleme sa viškom kilograma, koje je olako rešila operacijom želuca, a potom je napornim treninzima i satima provedenih u teretani. Indi se potom svakodnevno skida pred fotoaparatima, zavodi, žari i pali društvenim mrežama. 

 

 

Međutim, izgleda da je pevačica Indi i u mršavljenju preterala, zbog čega su svi ostali u šoku. Ona je na Instagramu izbacila fotografiju, na kojoj je istakla svoje telo, a svi su se zaprepastili kada su videli da joj se rebra i te kako vide. 

U komentarima su se nizali komplimenti, ali i ona mišljenja koja nisu podržala to što je Indi došla na odluku da potpuno promeni fizički izgled. 

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi zaprepastila fanove izdanjem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading