MARIJA ŠERIFOVIĆ ODLEPILA ZBOG CECE RAŽNATOVIĆ: Izbila ŽUČNA svađa u "Zvezdama Granda": OVO SI NAM PAKOVALA? (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona emisije ,,Zvezde Granda" je počela, a stručni žiri je već došao u žestoke obračune.

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Marija Šerifović napala Sašu zbog Cece Ražnatović

 

Nova sezona muzičkog šou programa ,,Zvezda Granda" je počela, a takmičarka Teodora Marković je ,,probila led". Zbog njenog nastupa Marija Šerifović odmah je skočila sa stolice i napala pevačicu i koleginicu Viki Miljković i to ni manje, ni više nego zbog nove članice žirija, balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović

Teodora je za prvi nastup se publici i žiriju predstavila pesmom ,,Izgubila sam sebe" i ,,Ja sam dobro", nakon čega je dobila glasove od strane Cece i Đorđa Davida, ali to nije bilo dovoljno da se plasira u sledeći krug i dalje takmičenje. 

Republika

Foto: youtube.com/TV Prva

Žiri Zvezda Granda

 

- Njoj sam dala "da" ali imam obrazloženje. U drugoj pesmi sam čula sve isto kao Nataša Bekvalac kad peva. Lično bih ti dala šansu, imaš samo 18 godina - rekla je Ceca.

- Ovoga ima na pretek. Neću da me boli glava i da me neko maltretira ovde. Je li Violeta da te pitam nešto. Je l' si nam ovo pakovala šest godina? Je l' si na ovome radila šest godina je li Violeta? Spremite joj šlem i pancir. Gotova si!- poručila je Marija, šaljivo aludirajući na Cecin dolazak u žiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading