LEPA LUKIĆ OSULA PO BJELOGRLIĆU I FILMU ''TOMA'': Misle da sam baba senilna, napravili su lošu kopiju!

Autor: Goran DOLJANČEVIĆ

Zabava

19.09.2021

06:30

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić nezadovoljna je načinom na koji je predstavljena u filmu ''Toma'', te kako kaže se nada da će u seriji greška biti ispravljena, a ne da će kao i u filmu od njenog lika biti napravljena loša kopija.

youtube.com/st.Đ.kOJADINOVIĆ

Lepa Lukić nezadovoljna kako je predstavljena u filmu ''Toma''

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić očajna je kako je njen lik predstavljen u filmu "Toma", čijoj je premijeri prošle nedelje prisustvovala. Takođe smatra da su i ostali likovi njenih legendarnih kolega promašeni, prvenstveno Predraga Cuneta Gojkovića i Predraga Živkovića Tozovca. Film je, prema Lepinim rečima, bledilo onoga što se tada zaista dešavalo.

 

 

- Nisam mnogo zastupljena u filmu, a i ono što sam zastupljena, kao da nisam ja. Oni su napravili lažnu Lepu Lukić, lošu kopiju. Imaš živu ženu, a protraćiš je. Olivera Bacić, koju su izabrali da glumi mene, kao da nije ja, nema sličnosti ni u fizičkom smislu ni po energiji. Da nekoga pitate ko je ova pevačica, a da ne zna, ne bi pogodio da glumi mene. Ja sam bila autentična, svoja. Nije dovoljno samo nakinđuriti kosu. Sve te scene sa mnom nisu baš autentične, nije to bilo baš tako, ne znam kako se spremala za ulogu. Ja sam žena u snazi, zar im nije bilo bolje da su mene pozvali, pa da lepo sve ispričam. Nisu valjda mislili da će mi biti teško? Možda misle da sam baba, senilna, a ja se svega sećam, bolje nego neki mladi. Kakvi su to dani bili, pa da su mene pitali, pa to bi bio piš. Je l' ih mrzelo da mene zovu? Je l' su mene otpisali, pa me zato nisu zvali - kaže Lepa, koja ne krije da je tužna jer mladima neće biti predstavljena autentična priča i onako kako je zaista bilo.

Bjela mi je obećao da će ispraviti grešku

Lukićka gaji nadu da će serija biti drugačija i da će njen lik biti veran i onakav kakav treba da bude, s obzirom na to da joj je, kako kaže, Bjelogrlić lično obećao da će ispraviti grešku.

- Toma, Cune, Toza, ja, tu je i Usnija Redžepova, Vasilija Radojčić, Vera Ivković, da ne nabrajam dalje, to su sve legende nad legendama, koje ne smeš da izostaviš ili da ih predstaviš kakvi nisu bili. Mladi moraju da budu temeljni, a ne da rade šturo, samo da se zarade pare. Ipak, Bjela se vadio, obećao da je će mog lika biti više u seriji. Ajde, nadam se da će da isprave grešku. Da ću da kažem sve kako je bilo. Da ću ja biti ja, a ne neka tamo bleda kopija - završava Lepa.

 

Komentari (15)

Loading
Jevto

19.09.2021 10:28

Bjeli je važno da je uzeo ogromne pare. Briga njega nije za druge.

bambi

19.09.2021 12:11

Mislim da bi posle svega gospodina Bjelogrlica bilo neophodno skloniti iz javnosti.

Nnn

20.09.2021 10:43

@bambi - Sreca pa bas dvojca znate sta valja,I niste botovi?!!

Radisa Ristic

20.09.2021 10:00

Tog Alkoholicar I bitsmgu posle Sega ovog skloniti iz Javnosti.Za ovo stoje fizicki napao Reditelja kome ne moze ni viele da obrise U Zatvor da Tim Sljamom