POSLE NJENE PESME SE SVI RAZVEDU: Marina Tadić stigla na svadbu kod Terzića, otkrila šta će poželeti mladencima, pa potkačila koleginicu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tadić otkrila šta će poželeti mladencima, pa potkačila koleginicu Aleksandru Radović.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Marina Tadić otkrila šta će poželeti mladencima..

Sin predsednika Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić danas se zaklinje na večnu ljubav svojoj izabranici Valentini Lopačić.

Među zvanicama je i pevačica Marina Tadić, ona je na samom početku otkrila sa kojom pesmom bi poželela mladencima sve najbolje:

- Nisam razmišljala koja pesma, ali treba da bude neka vesela. Ne sad one što stalno pevaju od Aleksandre Radović "Ti si moja ljubavna pesma", svi počnu sa tim i na kraju se razvedu, ne bih im tu poželala nego neku veselu, da im bude veselo, koliko ljubavi toliko i veselja - rekla je Marina, a onda otkrila šta će im ona poželeti:

 

- Da čuvaju tu svoju ljubav, da čuvaju jedno drugo i da imaju strpljenja jedno za drugo. Brak je kompromis i ako nema kompromisa i poštovanja onda ništa od braka. Želim im da se lepo slažu.

Šta je Marina Tadić još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading