OŽENIO SE BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Mama Goca puca od sreće, pevačica ima tremu, A SAVA NAZDRAVLJA SA KUMOVIMA NA NAJSREĆNIJI DAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženio se brat Teodore Džehverović sa izabranicom Adrianom Kadar!

Republika

Foto: instagram.com/nobasiccouple

Oženio se Sava Džehverović!

 

Sava Džehverović, sin bivše zadrugarke Gordane Goce Džehverović i brat pevačice Teodore Džehverović stao je na "ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

O njihovoj vezi se dugo pričalo još dok su Goca i Teodora učestvovala u "Zadruzi 2", a mnogi su mislili i da njihova veza neće izdržati toliki pritisak. Da stvari stoje potpuno drugačije, svedočila je njihova romantična prosidba, ali i današnje venčenje mladog para.

Danas mi je najveseliji dan u životu, doživela sam da se Sava oženi, da napravimo ovo veselje, da tu vezu krunišemo brakom, znate i sami da već dugo traje. Hvala Bogu, došao je i taj dan – otkrila je mama Goca za Pink.rs

Uzbuđena sam, imam tremu, ali suzdržavam se, njih dvoje su danas najbitniji, iskreno da kažem, ništa me drugo ne interesuje. Ja sam ovde gost, ako mogu nešto da pomognem, ali ne razmišljam o sebi, samo mi je bitno da oni danas budu zadovoljni i da sve prođe kako treba – kaže Teodora za Pink.rs, pa otkriva šta je poželela svom bratu i njegovog izabranici.

Republika

Foto: instagram printscreen

Brat Teodore Džehverović se oženio i nazdravlja sa kumovima!

 

Danas je vas dan. Pored toliko nepravdi, negativnih komtara i pozitivnih komentara, uspeli ste da izadjete na pravi put, onako kako ste zaslužili i dokazali da ljubav nema granice i da ljubav nema broj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading