ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA I MELINE OBELODANILA ŠOKANTNU PORODIČNU TAJNU: Đina iznela intimne detalje da njeni roditelji NE SPAVAJU VIŠE ZAJEDNO, JAVNOST ŠOKIRANA!

Autor:

Zabava

18.09.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića obelodanila porodičnu tajnu na društvenim mrežama, njeni roditelji spavaju u zasebnim sobama, što je naišlo na gnev pratioca!

Republika

Foto: Promo foto

Haris Džinović i Melina Džinović ne spavaju više zajedno!

 

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i kreatorke Meline Džinović, na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca, kojima je sada otkrila pojedine detalje iz porodičnog doma, te naišla na osude.

Đina je, naime, u jednoj od svojih objava navela da njeni roditelji, Melina i Haris, spavaju u odovojenim spavaćim sobama.

 

 

To je izazvalo brojne komentare na društvenim mrežama, budući da mnogi smatraju da nema potrebe da intimu svojih roditelja iznosi u javnost.

- Priča po lajvovima kako Haris i Melina spavaju u odvojenim sobama. Ne razumem kako može toliko intime da iznosi javno - glasi jedan od komentara na Tviteru, na šta se nadovezao i odgovor drugog tviteraša:

- Strašno. Kako je Haris to dozvolio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading