RASKINULA SA VIKTOROM ŽIVOJINOVIĆEM PA UHVAĆENA SA ZADRUGARKOM: Brenina snajka se opustila, viđena u potpuno NEOČEKIVANOM IZDANJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brenina bivša snajka, Sandrs Miljaković uhvaćena sa Rijaldom Karahsanović!

Republika

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc

Nakon raskida sa Viktorom Živojinovićem, Sandra Miljaković se opustila!

 

Sandra Miljaković je privukla veliku pažnju domaćih medija uplovivši u emotivnu vezu sa najmlađim sinom Brene i Bore, Viktorom Živojinovićem.

Puno se spekulisalo o njihovom raskidu, a Sandra već duži vremenski period nije postavila na društvenim mrežama nijednu objavu sa Viktorom, kao ni on sa njom, a svoj profil na Instagramu je u potpunosti posvetila promociji svog biznisa.

U toku današnjeg dana, jedna od njenih mušterija bila je i Rialda Karahasanović, dojučerašnja zadrugarka, koja je nasmejala sve tako što je objavila snimak u kom je moguće videti Miljakovićevu u nesvakidašnjem izdanju.

- Kasnila je pola sata na šminkanje, ali je uspela da me našminka ovako dobro za pola sata. Svaka čast! Inače, pogledajte ovo izdanje sa turbanom i šnalom - poručila je pevačica snimajući Sandru koja očigledno zbog kašnjenja nije imala vremena da se sredi.

Republika

Foto: instagram printscreen

Sandra Miljaković se šminka, sa turbanom na glavi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading