IVAN GAVRILOVIĆ ZAPOMAŽE! STRAHUJE OD 28 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Milijana će da me UBIJE!

Autor:

Zabava

17.09.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ivan Gavrilović u ispovesti za Srpski telegraf kaže da se plaši da ga devojka iz Pilatovića ne ubije na spavanju

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ivan Gavrilović strahuje da će ga Milijana ubiti

 

Pevač, a odnedavno i rijaliti-zvezda Ivan Gavrilović (53), koji je tokom boravka u rijalitiju ušao u vezu s Milijanom Bogdanović (25), u ispovesti za Srpski telegraf kaže da se plaši da ga devojka iz Pilatovića ne ubije na spavanju. Zvezda devedesetih tvrdi da Milijana kontroliše svaki njegov korak, uzima mu telefon i odlučuje o tome kada se i s kim viđa, a ne da mu mesecima da daje intervjue za medije.

- Milijana i ja smo postali senzacija otkad smo ušli u vezu, ali nisam imao pojma u kom smeru će da ide naša priča. Smuvali smo se dok smo bili u "Parovima", sve je bilo super, to su ljudi svakodnevno mogli da gledaju preko TV. Kad smo izašli, nastavili smo vezu, ali su stvari počele da se menjaju nagore. Ona me stalno kontroliše, svuda idemo zajedno i ne sećam se kad sam zadnji put bio negde sam. Svakog trenutka hoće da zna gde sam i šta radim, počeo sam da se plašim da me ne ubije na spavanju! Našalim se nekad, pa kažem da ću da završim na stranama crne hronike, ali onda shvatim da to nije za šalu - priča za naš list Gavrilović, koji je krišom pozvao našu redakciju.

Milijana je pevača prethodno sprečila da dođe i bude naš gost u redakciji, a kako smo sa njim planirali veliki intervju, on se danima nije javljao zbog toga što mu je otela telefon.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Milijana Bogdanović zabranila Ivanu Gavriloviću daje intervjue

Kako smo saznali, Bogdanovićeva Ivanu ne dozvoljava ni da preko poruka komunicira s prijateljima, novinarima i porodicom, pa pripadnicima sedme sile bez problema piše da mu je komandant.

- Ne može Ivan da se javi, ja sam mu komandant. Tek sam sada videla poruku, pozdrav - pisala je Milijana umesto Ivana na Vajberu novinarima.

Uprkos nimalo naivnoj situaciji u kojoj se našao, pevač tvrdi da zasad ne razmišlja o raskidu i da se nada da će Milijana da se smiri i povede računa o ponašanju.

- Ne bih ulazio u vezu s Milijanom da mi pored nje nije lepo, odmah da se razumemo. Međutim, nisam imao pojma da može da bude ovakva. Tek napolju sam upoznao njenu drugu stranu, ovakva u rijalitiju nije bila. Nadam se da će da se promeni nabolje, neću da odustajem i da raskidam, ali ako budem morao, naravno da ću zaštititi sebe - poručio je pevač.

 

 

Foto: printscreen

 

 

Ivan: Retko dolazimo u Beograd

 

Gavrilović kaže da Milijana i on najviše vremena provode u njenom selu Pilatovići i da u prestonicu dolaze samo kad moraju.

- Najmanje vremena provodimo u Beogradu jer maltene živimo kod Milijane u selu. Mnogo toga me veže za Beograd, često dolazim, tu su mi porodica i prijatelji, ne mogu tek tako da odem. Milijana me kontroliše i kad smo odvojeni, ali kad dođe u Beograd, mobilni telefon je kod mene. Nikome nisam pričao kakav je naš odnos, ali ovakve stvari ne treba da se kriju - rekao je pevač.

 

Foto: Republika

 

 

Spremam nove pesme

 

Ivan je za Srpski telegraf otkrio da će uskoro da uđe u studio jer planira da snimi nove pesme u svom prepoznatljivom stilu.

- Publika me voli otkako sam zagazio na estradu. Uželeo sam se pevanja, bio sam u rijalitiju, a pre toga nisam imao mnogo nastupa, pa mi fali druženje s publikom. Snimaću pesme u svom stilu, biće i nekih iznenađenja, ali nije fora da se sad sve otkrije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading