OVA DEVOJKA JE OČARALA RASTU: Nakon dueta sa njim pokazala novo lice, a ZBOG OVOGA joj je reper dao VAŽAN UGOVOR! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Dumančić očarala je Rastu, reper joj dao važan ugovor.

Republika

Foto: Stefan Momirov

Katarina Dumančić


Mlada pevačica Katarina Dumančić, zvana Kali, pažnju javnosti skrenula je na sebe duetom sa Stefanom Đurićem Rastom, koji je u kratom roku dostigao milionske preglede. Kali je intrigirala javnost, jer osim toga da je Rastina miljenica, o njenom životnom i muzičkom putu ne zna se gotovo ništa.

Republika

Foto: Stefan Momirov

Katarina Dumančić


Kali je pokazala da je talentovana i inovativna pevačica, što nije promaklo našem hitmejkeru Rasti, te je Katarina odmah potpisala ugovor za njegovu izdavačku kuću Balkaton. Da ovakvu odluku Rasta nike doneo na prečac, govore i detalji života mlade pevačice.

Javnost je imala priliku da čuje talentovanu Kali kada je imala samo 11 godina. Tada je izvedbom pesme "Padam, Padam", Edit Pjaf, zaustavila dah svima prisutnima na snimanju emisije "Ja imam talenat", ali je nakon toga nestala. Deset godina kasnije, pojavila se sa Rastom, a danas je pokazala kakav je solo izvođač.
Republika

Foto: Stefan Momirov

Katarina Dumančić


Kali je objavila novi singl, pod nazivom "Tebe nema", za koji je snimila spot kakav nije viđen na našim prostorima. Naime, Kali je u basisti EKV-a, Bojanu Pečaru, videla sažetu svu tragediju i genijalnost "novog talasa", što je bila njena inspiracija za pesmu i spot, koji su ispisani njegovim likom i izgubljenom bitkom sa demonima zavisnosti. 

Video-spot odiše estetikom tadašnjeg doba, a uz Kali se u spotu pojavljuje dugokosi plavušan u rokerici koji neodoljivo podseća na Pečara. 

Polušajte pesmu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sličnost

17.09.2021 22:00

mislili daje Ninova kći