MAJA MARIJANA OSTAVILA 15 GODINA MLAĐEG KOŠARKAŠA: Moj ljubavni život trenutno ne postoji, TAKO JE U ŽIVOTU, TU SI ILI NISI! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

17.09.2021

15:26

Maja Marijana ostavila 15 godina mlađeg košarkaša, stavila tačku na spekulacije!

youtube.com/Novo jutro

Maja Marijana ostavila 15 godina mlađek košarkaša!

 

Maja Marijana već godinama je u samom vrhu estradne scene kod nas, a kako se snlazi u eri novih generacija i koliko joj znači podrška mlađe generacije pevačica je otkrila u jednoj emisiji.

- Moji hitovi su kvalitetni i još uvek živi. Mnogo sam srećna što se i danas to sluša. A zašto, jer je to kvalitet, a ono što vredi ostaje. Ne znam da li će se ova današnja muzika slušati i za 30 godina, šta je hit videćemo za 10 godina - kaže Maja Marijana.

- Meni se lično Senida dopada, dopada mi se kako zvuči. Ja nemam šta da se prilagođavam, zato i postoje trendovi da bi sve bilo raznovrsno, zamisli kada bismo svi bili isti na šta bi to ličilo - kaže Maja.

- Zna se šta su one prave vrednosti, i ja volim njima da vladam. Smatram da je moja jedna od najvećih vrednosti je što sam naporočna. Jeste da pušim i volim slatkiše, ali znate na šta mislim - kaže Maja.

Svoje ćerke drži daleko od očiju javnosti, a kako kaže ni one same ne vole da se eksponiraju.

- Ne skitaju da bi bile viđene. Ja sam njima stalno pričala da to što sam ja cirkuzant ne znači da moraju i one da budu. Toliko divnih poslova ima na ovom svetu, a meni je žao što ja nisam završila neku školu, ali jednostavno nisam stigla. Kažem deci da se školuju, da budu normalne, da ne biraju poslove gde će žena biti omalovažavana - ističe ona.

- U ovom poslu moraš da doživljavaš neprijatnosti, znate kako je, sto ljudi, sto ćudi. Što bi Stoja rekla: 'Javna ličnost, kao javni wc", svako ima neku potrebu da nešto kaže da komentariše - kaže Maja.

youtube.com/paparazzo lov

Maja Maarijana tvrdi da njen život trenutno ne postoji!

 

- Moj ljubavni život ne postoji trenutno, tako da nema šta da se polemiše više oko toga. Tako je u životu, čas si tu, čas nisi. U vezu svi ulazimo sa mišlju da će trajati, ali jednostavno na tom putu neko raste, neko ne raste, a najlepše je kad zajedno rastu. To vam je kao voz. Neko vam je kazna, neko nagrada - kaže popularna pevačica čime je stavila tačku na spekulacije o raskidu sa 15 godina mlađim košarkašem.

- Da li sam uspela ili nisam uspela da prebolim, to ću da zadržim za sebe. Trenutno sam došla bez maske - kaže zagonetno Maja, piše Alo.

 

Komentari (0)

Loading