LAĆINO PRIZNANJE JAVNOSTI: Sin Marine Tucaković konačno otkrio istinu o porodici! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović otkrio je da mu je majka, Marina Tucaković, veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Ovoga puta je na Tviteru objavio nešto što je mnogima nateralo suze na oči.

Republika

Foto: Instragram Printscreen

Milan Laža Radulović otkrio da je jedina istina da je porodica sve!

 

Milan Laća Radulović otkrio je da mu je majka, Marina Tucaković, veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Ovoga puta je na Tviteru objavio nešto što je mnogima nateralo suze na oči.

"Koliko god da nisam konzervativan, u ovakvim trenucima shvatiš istinu onog klišea kako je porodica sve", napisao je Laća na svom Tviter nalogu.

 

 

 

Podsetimo, Tucakovićeva je u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vreme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.Marina je oko devet ujutru počela da se bori za dah. Laću je uhvatila panika, pa je preko Tvitera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što pre došao lekar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
maja

17.09.2021 19:22

Decko kada dusa boli ne komunicira se na drustvenim mrezama nego se bol boluje. Sta zelis reklamu ili sta?

Odgovori 43 13