HELENA TOPALOVIĆ SE UDALA ZA ALEKSIĆA: Spekulisalo se da je sa njom prevario ženu, a sada ju je odveo pred OLTAR! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.09.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović udala se juče, a sada se zna i ko je njen suprug.

Republika

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović u venčanici

Vest o udaji Helene Topalović šokirala je sve, posebno s obzirom da je svog izabranika krila od očiju javnosti, a nastavila je da ga krije i nakon venčanja.

Ipak, Helena i njen suprug nisu mogli da pobegnu od pripadnika sedme sile, te je identitet njenog izabranika napokon otkriven.

 

 

Naime, njih dvoje su slikani zajedno prošle godine kada su se vraćali iz Egipta, kada su očigledno bili previše umorni čekajući polazak za Beograd, pa je Topalovićevoj partner poslužio kao jastuk što je podrejalo sumnje da su oni više od prijatelja, a na kraju se otkrilo da je on suprug voditeljke Parova Jelene Dimitrijević i da se zove Dušan Aleksić što je starleta negirala rekavši u medijima da su on i voditeljka već godinu i po dana razdvojeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading