MARINA TUCAKOVIĆ NA INTENZIVNOJ NEZI: Nema ni 40 kilograma!

Autor:

Zabava

17.09.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje Marine Tucaković jako je ugroženo.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Marina Tucaković je u jako lošem stanju

Tekstopisac Marinna Tucaković pre nekoliko dana smeštena je u KBC Dragiše Mišović, nakon što je njen sin objavio da je ona vrlo loše.

Ubrzo nakon toga osvanula je vest da je Marina skinuta sa respiratora, a sada se oglasio i Profesor Savić, koji je, kako prenosi "Srbija Danas", otkrio kako je zaista hitmejkerka.

- Negde sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a kovid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odneo, a posebno ovako nešto - započeo je razgovor Profesor Savić i dodao:

- Ona je i dalje respiratorno nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odeljenju intenzivne nege je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je video... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma.

Podsetimo, Marinin sin otkrio je kako se tekstopisac oseća, 14.09. kada joj je pozlilo:

- Danas se desilo to da je imala naglo gušenje, bukvalno mi je rekla da misli da će umreti. U tom trenutku sam pozvao hitnu pomoć, našu bolničarku koja nije mogla da dođe. Hitna me je potom uputila na patronažnu službu- prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seka

17.09.2021 22:48

Tuzno.. ne sto je to ona.. nego svi mucenici ove bolesti.