ISPLIVALE SVE SEVERININE LAŽI! Oglasili se svi koje je optužila za otežavanje postupka: SVE JE IZMISLILA!

Autor:

Zabava

16.09.2021

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Vučković navela je 22 osobe da su se urotile protiv nje u ''mrežu'' kako bi joj otežali postupak starateljstva nad detetom, a sada su se svi oni oglasili i oštro demantovali njene navode.

Republika

Foto: youtube.com/Domace Emisije

Severina lagala o svemu tokom borbe za starateljstvo

Pevačica Severina Vučković ne prestaje da svojim skandaloznim ponašanjem šokira javnost, a sada je u jednom intervjuu opružila preko dvadeset osoba da su se udružili kako bi joj otežali postupak dobijanja starateljstva nad sinom. Nakon svih ovih gnusnih reči, oglasili su se svi navedeni u Severininim neosnovanim optužbama i oštro demantovali njene navode, prenosi IndexHR.

Republika

Foto: instagram.com/severina

Severina iznela lažne optužbe na račun radnika Poliklinike za zaštitu dece

Naime, Severina je prvenstveno iznela niz uvreda i optužbi na račun advokata Ljubice Matijević Vrsaljko, koja ju je navodno u razgovoru od sat i po vremena savetovala kako treba da se ponaša prema ocu deteta i bivšem suprugu, Milanu Popoviću, kao i da je sa njim upala u Centar za socijalni rad Črnomerc i pretila radnicima koji su nakon toga od straha tražili razrešenje sa slučaja.

- Kada sam doznala da je Ljubica Matijević-Vrsaljko postala njegov advokat, prijavila sam je Hrvatskoj odvjetničkoj komori jer sam joj u tom razgovoru ispričala celu svoju priču, ali je, koliko čujem, oslobođena jer se nije utvrdilo da je u spise predala njegovu punomoć iako se u Centru predstavljala tako - izjavila je Severina, što je advokat Matijević-Vrsaljko demantovala.

Naime, Ljubica Matijrvić Vrsaljko tvrdi da Milana Popovića u postpuku starateljstva nad detetom nikada nije zastupala.

- Nemam nikakve volje polemisati iskonstruiranim i netačnim navodima gospođe Vučković i time zamarati ljude. Od osoba koje se imenuju u ovom članku, a koje navodno čine deo neke 'mreže' najveći broj uopše ne poznajem, a za neke od njih nisam nikada čula. Gospodina Popovića u postupku starateljstva oko deteta nikada nisam zastupala, pa ne mogu znati šta se u postupku događalo. Njihovim sudskim postupkom nisam se bavila niti u slobodno vreme, čitajući o tome po medijima. Naime, na kraju dana sam umorna i od svojih ozbiljnih spisa i često teških ljudskih sudbina, pa se u slobodno vreme relaksiram bitno drugačijim, a ne istim sadržajima. Iako, moram reći da me je iskreno nasmejao deo o mojim navodnim 'supermoćima' time da sam sa gospodinom Popovićem ''upala u CZSS Črnomerec i pretila radnicama koje su od straha tražile da se razreše dužnosti''.  Još će ljudi i pomisliti da sam ja zaista neki 'Super Mario koji leti okolo po centrima za socijalni rad, radi reda i svi ga se boje i slušaju'...Predobro - stoji u odgovoru advokata Ljubice Matijević-Vrsaljko.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Severinu demantovali svi navedeni u intervjuu

Pored nje, Severina je u svom intevrju napala i direktorku Poliklinike za zaštitu dece i mladih, Gordanu Buljan Flander, zbog koje je kako navodi Vučkovićeva prikazala neuračunljivom i manipulativnom jer zdravo dete nije želela voditi na terapije, kako i da bi na istu zaboravila da u uputu za Polikliniku nije videla da je poslata u ordinaciju pedijatrla Sheile Šurbat Šegote, koja je u srodstvu sa direktorkom Poliklinike.

Nakon ovih izjava, stigao je javni demant iz Poliklinike za zaštitu dece i mladih:

- U interesu istinitog informisanja javnosti tražimo da se objave sledeće ispravke netačnih navoda navedenih u intervjuu autorke Jelene Jindre sa Severinom Vučković pod naslovom ''Sastav za zaštitu ili za zlostavljanje dece?: Brižni otac Milan i njegova mreža'' objavljenom 15. septembra 2021. godine:

- Poliklinika za zaštitu dece i mladih Grada Zagreba nije sprovodila veštačenje niti roditelja niti deteta u sudskom sporu Severine Vučković i Milana Popovića oko starateljstvanad zajedničkim detetom, niti davala preporuke, niti mišljenja vezano za starateljstvo. Psihologa Poliklinike koja je davala psihološku podršku detetu nije ''zamenio tata'' niti je tako direktorka ikada rekla Severini Vučković.

- Pedijatar droktorka Sheila Šurbat Šegota nije ni u kakvoj rodbinskoj vezi s direktorkom Poliklinike Gordanom Buljan Flander niti s bilo kojim drugim stručnjakom Poliklinike - stoji u odgovoru pravnika Poliklinike za zaštitu dece i mladih, Zdravka Miočevića.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Isplivale sve Severinine laži

Doktorka Šurbat Šegota se takođe oglasila i demantovala pevačicine navode da je u srodstvu sa direktorkom Poliklinike za zaštitu dece i mladih.

- Gordana Buljan Flander i ja nismo nikakve rođake. Sve što je Severina za mene rekla je izmislila. Severina spominje da je dete krajem 2019. bilo u Poliklinici, a ja od 20. februara 2019. ne radim tako da nisam mogla nijedan uput napisati. Dete je bilo moj pacijent, ali ga nikad nisam videla.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Navedeni u intervjuu tvrde da Severina ne govori istinu

Severina se nije tu zaustavila, već je prozvala i direktorku Osnovne Škole Matije Gupca,  Ljiljanu Klinger, navodeći kako ju je ista "zlostavljala s listom ko može preuzeti njeno dete iz škole".

 - Ne bih ništa komentarisala, to nije u interesu deteta - rekla je kratko Klinger.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading