LJUBA PERUĆICA SA TEŠKIM POSLEDICAMA POSLE KORONAVIRUSA: Pevač tri meseca nije mogao bez pumpice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica podržao je mlađu koleginicu Milicu Jokić i došao na promociju njene nove pesme, te je u razgovoru sa novinarima otkrio sa kakvim se zdravstvenim problemima do nedavno suočavao, ali i zašto je došao sam, bez supruge Katarine.

Republika

Foto: Republika.rs

Ljuba Perućica na promociji nove pesme Milice Jokić

Pevač Ljuba Perućica pojavio se večeras na promociji nove pesme pevačice Milice Jokić, a u razgovoru je otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje sada nakon preležanog koronavirusa, da li je imao posledice, ali i zbog čega je došao na promociju sam i gde mu je supruga Katarina.

Ljuba je najpre otkrio zašto supruga nije pored njega ovog puta:

- Supruga je, nažalost, ostala kod kuće zato što ja posle idem da radim, neću dugo biti ovde - izjavio je Perućica, a kako je poznato da Katarina voli njegove nastupe i izlaske zanimalo nas je zašto ga ovog puta neće pratiti:

- Bila je prošle nedelje, ispunili smo bonus druženja u kafani. Ne može baš svake nedelje.

Ljuba osvrnuo i na probleme koje je imao nakon preležanog koronavirusa:

- Hvala bogu, još uvek me zaobilazi. Mislim da još uvek imam antitela. Imao sam posledice, skoro tri meseca sam koristio pumpicu. Bitno je da se dobro osećam.

Kako je priznao da mu žena bira odevne kombinacije, zanimalo nas je da li je on od onih partnera koji svojoj supruzi produžuju suknje:

- Ne, ja uvek kažem da skrati. Meni ništa to ne smeta, ja volim kada ona izgleda bombastično.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading