ŠOK PRIZNANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Otkrio sa kojom PEVAČICOM je bio intiman: OSETIO SAM SE ISKORIŠĆENO!

Autor:

Zabava

16.09.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Zdravko Čolić važio je za najpoželjnijeg muškarca za kojim su ludele sve žene sveta, a on je sada otkrio sa kojom je svetski poznatom pevačicom imao intimne odnose i kako je do svega toga došlo.

Republika

Foto: Promo foto

Zdravko Čolić bio intiman sa pevačicom Abbe

Jedna od najvećih balkanskih zvezda, Zdravko Čolić, ujedno je bio i najpoželjniji muškarac sa javne scene za kojim su ludele žene širom sveta. A kada se skrasio i o ženio, mnoge su patile što nisu baš one ukrale pevačevo srce koji je sada u skladnom braku dve decenije iz kog ima dve ćerke.

 

 

Čolić je 1997. godine zaprepastio sve priznanjem da ga je zavela čuvena pevačica Frida Lingstad koja je bila član popularne grupe ''ABBA'', a onda i otkrio detalje njihove kratke romanse, prenosi Tportal.

Naime, sve je počelo kada je Čola Jugoslaviju predstavljao na Evroviziji, oesmom ''Gori vatra'', a iste te godine je Frida bila prateći vokal švedskom predstavniku, a Zdravko je priznao da je zbog tog susreta umalo zakasnio na nastup.

 

 

- Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani - ispričao je tada Zdravko Čolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Anka

16.09.2021 15:40

Drtino stara, sada ti je ostalo samo da se hvališ šta je bilo je bilo. Pogledaj se sada kakav si. Matori ofucani lik još se mora penjati po binama, razvlačiti gubicu i drati se da bi zaradio neku paru. Tvoja generacija odavno je u penziji i čuva unuke.

Odgovori 13 44
Nenad

16.09.2021 23:03

@Anka - Mora da si neka matora rugoba👎

Pavla

17.09.2021 05:54

@Anka - Ženska glavo, dali ti imaš psihičke probleme? Ko si ti da vređaš ovako čoveka? Sramota...

Odgovori 11 1
Yabadaba

16.09.2021 19:50

1973 svedski predstavnik je bio duo koji se zvao Nova, dva mladica s gitarama . Ima na youtube-u, i vide se neke 2 devojke u pozadini kao prateci vokali, nemoguce je razaznati da li je jedna od njih Frida, ali ajde da poverujem da jeste, jer nema informacije o identitetu pratecih vokala, barem ne na wikipediji ili na discogs.