GLUMICA ĆE ISPRIČATI SVOJU VERZIJU PRIČE: Katarina Radivojević daje iskaz o Bjelogrlićevom DIVLJAČKOM NAPADU na Gagu Antonijević!

Autor: Republika

Zabava

16.09.2021

15:43

GLUMICA ĆE ISPIČATI SVOJU VERŽIJU PRIČE: Katarina Radivojević daje iskaz o Bjelogrlićevom divljačkom napadu na Gagu Antonijevića

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, ST/V. Lukić, E-Stock

Katarina Radivojević danas će biti saslušana

 

Glumica Katarina Radivojević danas će biti saslušana na sudu o slučaju Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića.

Glumica je jedna od očevidaca fizičkog obračuna glumca i reditelja, što se moglo videti i na snimcima kamera iz Niškog hotela gde se sve odigralo. Ona je sedela za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

Republika

Katarina Radivojević danas će biti saslušana

 

Osim Katarine Radivojević, o brutalnom prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Filip Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Podsetimo, tokom ranih jutarnjih časova 23. avgusta, u hotelu u Nišu došlo je do incidenta, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu. Njegovo skandalozno ponašanje naišlo je na veliku osudu javnosti.

Komentari (0)

Loading