GLUMICA ĆE ISPRIČATI SVOJU VERZIJU PRIČE: Katarina Radivojević daje iskaz o Bjelogrlićevom DIVLJAČKOM NAPADU na Gagu Antonijević!

Autor:

Zabava

16.09.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GLUMICA ĆE ISPIČATI SVOJU VERŽIJU PRIČE: Katarina Radivojević daje iskaz o Bjelogrlićevom divljačkom napadu na Gagu Antonijevića

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, ST/V. Lukić, E-Stock

Katarina Radivojević danas će biti saslušana

 

Glumica Katarina Radivojević danas će biti saslušana na sudu o slučaju Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića.

Glumica je jedna od očevidaca fizičkog obračuna glumca i reditelja, što se moglo videti i na snimcima kamera iz Niškog hotela gde se sve odigralo. Ona je sedela za istim stolom sa okrivljenim Bjelogrlićem.

Republika

Foto: Republika

Katarina Radivojević danas će biti saslušana

 

Osim Katarine Radivojević, o brutalnom prebijanju Gage Antonijevića od strane Bjelogrlića biće saslušani i Filip Davidović, Vladan Kecmanović i Jovana Sarić.

Podsetimo, tokom ranih jutarnjih časova 23. avgusta, u hotelu u Nišu došlo je do incidenta, kada je glumac i producent Dragan Bjelogrlić fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića i tom prilikom mu zadao nekoliko udaraca u glavu. Njegovo skandalozno ponašanje naišlo je na veliku osudu javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading