ANA KORAĆ SPISKALA 20.000 EVRA NA IZGLED: Otkriven spisak operacija starlete, a evo kako je PRE IZGLEDALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iz Ivanjice, Ana Korać, osim branja malina, veoma drži do svog izgleda pa u njega često i ulaže. Nije tajna da je u svoj izgled uložila oko 20.000 evra, a evo kako je izgledala bez svih operacija koje je naveo njen plastični hirurg.

Republika

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać se operisala za 20.000 evra

Starleta Ana Korać ne krije da je podložna plastičnim operacijama i da voli da ulaže u svoj izgled, a navodno je u sebe uložila čak 20.000 evra, koje je pretpostavljamo zaradila kao i sve ostalo branjem malina, kako je sama govorila.

 

 

Kako je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa poznatim turskim plastičnim hirurgom, kog posećuje i njena najbolja drugarica Soraja Vučelić, svima je bilo jasno da je Koraćeva išla na doradu, a onda je hirurg na svom profilu objavio i šta je sve starleta iz Ivanjice radila na sebi.

 

 

Mnogi komentarišu da je Ana promenila lični opis, pa kako ni ne bi kad je spisak doktora poduži. Naime, radila je usne, podizanje gornje usne, mačije oči, fejslift, mini fejslift, operacija nosa i reviziju nosa.

Podsetite se kako je starleta izgledala nekada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading