MILICA PAVLOVIĆ PROGOVORILA O SABOTIRANJU KARIJERE: Pevačica iznela detalje koje niko nije znao!

Autor:

Zabava

16.09.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović govorila je o projektu ''Pevačica'' u kom tumači glavnu ulogu, a onda se dotakla i nove pesme za koju se spekuliše da neko sabotira, a pevačica je otkrila da se slaže sa tim nagađanjima i da čeka zvanični odgovor.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović o novoj pesmi

Pevačica Milica Pavlović je nedavno govorila o seriji ''Pevačica'' u kojoj tumači glavnu ulogu, kolegama sa seta i odnosu sa njima, ali se dotakla i nove pesme, sabotiranja i tome ko stoji iza cele te priče, prenosi Alo.

 

 

Milica je istakla da je veoma ponosna na sebe i ceo projekat ''Pevačica'' jer kako kaže dala je sebe tome u potpunosti, a nije joj bilo ni malo lako da se nosi sa samom pričom i svim medijskim natpisima koji su pratili njen put glumice. Istakla je i da je u nekoliko navrata bila sramežljiva, naročito da ju je bilo sramota kada je trebalo da se ljubi pred kamerama sa Milošem Timotijevićem, za kog kaže da se ljubi odlično i da ga ne bi menjala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Pavlović i Miloš Timotijević u seriji ''Pevačica''

Kako je njena nova pesma pobrala veliki broj pozitivnih komentara, podeljena je na svim društvenim mrežama, a ipak nije ušla u trending ni u jednoj zemlji, spekuliše se da neko pevačicu sabotira, a i ona sama je sličnog mišljenja.

 

 

- Ja ne mogu da uperim prstom u nekoga, ne smem to da uradim bez dokaza, sve će se to uskoro rešiti. To mi je najskuplji spot u mojoj karijeri i čim dobijem odgovor podeliću sa svima. Možda su neke više sile, možda nije direktna magija - rekla je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading