I DALJE JE NA RESPIRATORU: Oglasio se muž Marine Tucaković, otkrio da li je ŽIVOTNO UGROŽENA!

Autor:

Zabava

16.09.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radulović Futa se oglasio i otkrio da je Marina i dalje na respiratoru kao i da li je životno ugrožena.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marina Tucaković i dalje se nalazi na respiratoru

 

Marina Tucaković se već godinama bori s opakom bolešću, a u utorak je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć na Tviteru navodeći da je njegovoj majki pozlilo i da ima teško gušenje.

Ukazana joj je lekarska pomoć na licu mesta, posle čega je Marina zbrinuta u bolnici, a kako se ispostavilo da je pozitivna na korona virus, kako su preneli mediji, Marina je prebačena sa privatne klinike u "KBC Dragiša Mišović" gde je priključena za respirator.

Republika

Foto: youtube.com

Muž Marine Tucaković otkrio u kakvom je stanju

Kakvo je zdravstveno stanje Marine Tucković otkrio je i njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

- Marina je trenutno u bolnici 'Dr Dragiša Mišović' na kovid odeljenju, pošto je konstatovano da ima koronu. Stabilni su joj svi parametri, čak se i pritisak stabilizovao, jedino što je otežano disanje problem, pa su morali da je intubiraju, znači sad je na respiratoru. I nije životno ugrožena, kako pišu razni mediji. To je najsvežija informacija od danas. Kad se sledeći konzilijum/komisija bude sastala, znaćemo najsvežije informacije o njenom trenutnom stanju. Ovo zasad je pod kontrolom! Tako da je to jedina validna informacija zasad - izjavio je Futa za Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading