POZNATI OBELEŽELI DAN SRPSKOG JEDINSTVA: Novak Đoković poslao važnu poruku?! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče smo obeležii prvi Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a evo kako su ga proslavile poznate ličnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković poslao važnu poruku na San srpskog jedinstva

Juče je obeležen prvi Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a proslavu ovako značajnog dana za našu državu pratila je ogranizacija govora, koncerta, vatrometa i mnogih drugih dešaanja na Savskom trgu kod spomenika Stefanu Nemanji.

Ovaj dan jako je značajan za Srbiju, a toga su svesne i mnoge estradne ličnosti, koje su posebnu počast ovom danu odale na društvenoj mreži instagram. Naime, Nikola Rokvić je na ovoj društvenoj mreži okačio sliku na kojoj drži zastavu, a u opisu je napisao rodoljubive stihove pesme "Tamo daleko":

 

 

- Tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, tamo je Srbija.

Ovaj dan obeležili su i pevači, a među njima i Sloba Radanović i Jelena Kostov, koji su na svojim profilima okačili slike zastave. A ni glumci nisu zaostajali već smo na profilu popularnog Viktora Savića mogli da vidimo takođe mogli da vidimo sliku zastave.

Od najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, ništa manje nismo očekivali nego da obeleži ovaj bitan dan, a on nas nije izneverio. Uz sliku zastave stavio je emotikon Srbije, čime je izgleda hteo da pošalje poruku da voli svoju zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading