ANĐELA VEŠTICA ZGRNULA 42.000 EVRA: Od prodaje GOLIH SLIKA kupila stan od 300.000 evra!

Autor: Republika

Zabava

15.09.2021

17:19

Starleta Anđeča Veštica ne krije da prodaje svoje intimne fotografije na popularnoj platformi, te da od toga i živi, a u emisiji kod Ognjena Amidžića otkrila je koliko je zaradila od prodaje samo jedne fotografije.

youtube.com/AmiG Show

Anđela Veštica otkrila koliko je zaradila od prodaje samo jedne fotografije

Starleta Anđela Veštica bila je gost u emisiji ''Amidži Šou'', u kojoj je govorila o svom poslu na popularnoj platformi preko koje prodaje svoje intimne fotografije, a sada je otkrila koliko je zaradila od prodaje jedne i zaprepastila sve u stufiju.

 

 

- 42 hiljade evra - rekla je starleta nakon čega su se svi prisutni šokirali.

- Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. Platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih eksplicitnijih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je jednom prilikom Anđela.

 

 

- Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao – zaključuje Veštica.

 

Komentari (2)

Loading
Stefa

15.09.2021 19:21

Ala laže. Nikome ne trebaju gole slike kada ih ima na milijarde. Nekim bogatunima treba ona u krevetu.