DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO SVE: Pevač otkrio u čemu NEMA GRANICE!

Autor:

Zabava

15.09.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić hrani ne može da odoli.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Darko Lazić smršao je 88 kilograma

Pevač Darko Lazić kritikovan je ranije zbog svog izgleda, a posebno zbog kilaže. Lazić je imao 169 kilograma kada je rešio da se dovede u red i pozabavi se svojim telom. Pevač danas ima 74 kilograma, srećan je i zadovoljan svojim izgledom, a kako prenosi "Kurir", sada jede sve, samo u dosta manjim količinama.

- Volim da jedem i nemam granice. Ljudi se krste kada vide koliko mogu da pojedem, U Meku sam jeo po dva big meka, tri, četiri čizburgera, pomfrit, koka-kolu i obavezno nešto slatko. Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći. Bilo je jezivo- rekao je Darko i rekao da se na operaciju smanjenja želuca odlučio kada je shvatio da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo:

- Za godinu i po dana sam smršao 88 kilograma, pola mene je bukvalno otišlo. Čak mi se i stopalo smanjilo, nosio sam cipele broj 43 koje su mi sad postale velike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading