TAJNA BRAKA VELJKA I BOGDANE: Sin Cece Ražnatović OVO voli da radi sa suprugom! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko i Bogdana Ražnatović često obilaze manastire i pronalze svoj mir i spokoj.

Novopečeni roditelji Bogdana i Veljko Ražnatović važe za primer ljubavnog para koji se klone skandala, a među njima vlada vlada spokoj i mir unutar porodice, koju ukrašavaju i neguju svakodnevno.

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/nikola.vavic

Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom Ražnatovićem

 

Bogdana i Veljko često obilaze manastire, jer vole da uživaju pored mira i u lepotama Srbije. Sa verom u Boga i sa ljubavlju jedno prema drugom, par je pokazao koliko se zapravo poštuju i veruju u instituciju i blagoslov braka, te im je njihova zajednica svdetinja, prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

15.09.2021 08:01

zašto bi nas zanimalo šta radi sin kriminalca i lopova ?