KARIĆ PRODAJE VILU ZA 1. 500. 000 EVRA: Čuveno ljubavno gnezdo odlazi u zaborav!

Autor:

Zabava

15.09.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić stavio je na prodaju vilu u kojoj je često dolazio sa bivšom suprugom Elenom Karaman.

Jugoslav Karić poznati biznismen po razvodu sa Elenom Karaman odlučio je da rasproda sve što bi moglo da ga podseti na život sa dizajnerkom.

Ovaj kontroverzni biznismen na rasprodaju je stavio i dve kuće koje se nalaze u Ljutoj kod Kotora, a želi ih prodati za vrtoglavih 1. 500. 000 evra.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vila Jugoslava Karića

 

Zemljište od skoro 500 kvadratnih metara na kojoj se nalazi četvorospratna kuća izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Ono što je fascinantno jeste što izlazi direktno na more, što je Kariću omogućilo dodatno da stavi paprenu cenu za ovaj primorski raj. Pored toga, Jugoslav poseduje i privatnu plažu, parking i četiri velike terase sa kojih je pogled božanstven, prenosi Objektiv.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock, Tanjug/AP

Novak Đoković prvi komšija Jugoslava Karića

 

Ono što je zanimljivo jeste da ne daleko od Karićeve vile, najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je pazario vilu, te su tako odnedavno postali prve komšije. Kako se spekuliše po kraju među meštanima, četvorospratnica je stavljena na prodaju jer Jugoslav navodno ne želi da poseduje nekretnine koje ga podsećaju na šesnaestogodišnji brak sa bivšom suprugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading