MARINA TUCAKOVIĆ POZITIVNA NA KORONAVIRUS! Pogoršano joj je stanje, priključena na KISEONIK!

Autor:

Zabava

14.09.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković pozitivna je na koronavirus, zbog čega se veruje da su gušenja koja ima i o kojima je jutros obavestio njen sin Laća Radulović prouzrokovana njime.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković pozitivna na koronavirus

Marina Tucaković godinama unazad se bori sa opakom bolešću koja preti da joj oduzme život, a njena porodica ulaže sve napore da joj pobogne u teškoj borbi. 

Kako je jutros njen sin Laća Radulović javno molio za pomoć i obavestio javnost da mu majka ima gušenja, te da Hitne pomoći nema, svi ljudi dobre volje su se ujedinili i uspeli da preko društvenih mreža pomognu Marini da pregrmi teško jutro koje je imala.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Marina Tucaković nakon jutrašnjih gušenja hospitalizovana

Ona je nakon napada koji je dobila hospitalizovana, a kako Republika saznaje, pozitivna je na koronavirus koji prvenstveno napada respiratorne organe, te se sumnja da su gušenja i pogoršanje njenog stanja upravo prouzrokovani ovim virusom.

Kako Pink prenosi, Marina je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je priključena na kiseonik, a kako lekari kažu ona trenutni nije životno ugrožena i velike su šanse da će se oporaviti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading