VELJKO I BOGDANA RAŽNATOVIĆ RAZMENJUJU NEŽNOSTI U MANASTIRU: Odmor iskoristili za obilazak Srbije i svetinja, a onda su se prepustili strastima! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović odlučio je da napravi predah i odmori se od brojnih takmičenja i priprema koje je imao, te sa svojom suprugom Bogdanom obilazi Srbiju i svetinje naše zemlje, te je sa svojim pratiocima podelio fotografiju iz manastira Mileševa koja je izazvala brojne pozitivne komentare.

Republika

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic

Veljko i Bogdana Ražnatović u manastiru Mileševa

Sin najveće balkanske zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović odlučio je da napravi predah od priprema i takmičenja koje je imao, te je sa svojom suprugom Bogdanom rešio da ode na odmor i obiđe Srbiju, a neizostavan deo svakog obilaska mladog Ražnaovića su i manastiri.

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio fotografije iz manastira Mileševa, na kojima se drži za ruke i ljubi sa Bogdanom, a uz objavu je napisao ''Slava Bogu'', nakon čega su se nizali samo pozitivni komentari njegovih pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading