KIJA KOCKAR PERE SE OD SVOJE KUME: Bile su nerazdvojne, a onda se saznalo da je Vanja sestra Velje Nevolje!

Autor:

Zabava

14.09.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar pokušava da se opere od svoje kume, jer je ona sestra Velje Nevolje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kija Kockar pokušava da se opere od svoje kume

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kija Kockar, odnela je pobedu u ovom programu kao prevarena žena nakon što je njena kuma Vanja joj je navodno, prema pisanjima medija, pomagala u prikupljanju glasova.

Njih dve, kako prenosi "Kurir", trenutno nisu u dobrim odnosima:

- Majka Ibrahimovića i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka. Vanja je kuma Kije Kockar, i ona je bila uz nju u njenim najgorim trenucima u životu. U žižu javnosti Vanja je dospela kao osoba koja je Kiji bila najveća podrška kada je kao prevarena žena ušla u rijaliti 'Zadruga1'. Takođe, bila je organizator svih glasača koji su je doveli do pobede te sezone.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kija Kockar tvrdi da Veljka Belivuka ne poznaje

Njih dve bile su nerazdvojne, a izgleda da je razlog da se Kija "opere" od Vanje Ibrahimović, zbog njenog poznanstva sa Veljkom Belivukom. Naime, Vanja je sestra Damira Ibrahimovića, optuženog za ubistvo svog druga Ivana Trifunovića, i bliske rođake Veljka Belivuka, a sada se Kija odaljila od Vanje, te tvrdi da Belivuka ne poznaje.

- Ja tog čoveka nikad nisam upoznala, a čula sam uopšte za njega tek kada je uhapšen. Ona nije moja prava kuma već smo tako se zvale, jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti, kada je u jednom trenutku bila verena, ali to se nije desilo- rekla je Kija Kockar za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miloš

14.09.2021 17:40

Ma kakva kuma. Ko još može da dugo ostane u dobrim odnosima sa ovom malom zlom hijenom. Pevaljka u pokušaju, književnica u pokušaju, glumica u pokušaju pa i supruga u pokušaju...

Odgovori 80 30
Milica

14.09.2021 18:09

Svi su oni povezani kao creva:(( Sramota

Odgovori 42 13
Teab

15.09.2021 11:44

Kuma nije kriva za dela koji je Beli Vuk uradio a pritom i brat joj dodje po 4 kolenu. Ona je za tebe dosta ucinila a sad peres ruke od nje sad je njoj potrebna podrska jer nosi veliki teret zbog njega. Ja nju ne mogu da krivim samo zato sto su u rodbina verovatno da ga i ona osudjuje za te zlocine

Odgovori 18 4