NAKON VESTI O RAZLAZU VERICE RAKOČEVIĆ I VELJKA KUZMANČEVIĆA: Otkrivena istina o bračnom paru posle koje su SVI ZANEMELI!

Autor:

Zabava

14.09.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je objavila poruku na Instagramu i zaintrigirala javnost o njihovom braku

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Verica Rakočević otkrila da joj milion stvari smeta kod Veljka Kuzmančevića!

 

Nakon što je na društvenoj mreži podelila poruku, koja je izazvala brojne komentare, Verica Rakočević se oglasila za medije i stavila tačku na nagađanja da li su te reči bile upućene njenom 35 godina mlađem suprugu, Veljku Kuzmančeviću. Ona je sada otkrila kako zapravo stvari stoje između nje i Veljka, te navela da nema govora o njihovom razvodu.

- Sa mnom i sa Veljkom je sve u redu. Mi smo skroz u redu, poruka koju sam ostavila je bila potpuno nešto drugo. Ja imam i te kako mnogo pažnje, i prava sam srećnica što se toga tiče - kaže Verica.

- Ja ništa ne radim da bih izazvala nečiji komentar ili ostavila neki utisak. Možda sam to nekada radila, ali sada sa 73 godine mi ne bi palo na pamet.

- Meni se desilo ne baš u ranoj mladosti, tu pravila nema, takve stvari se dese ili ne dese i nisam razmišljala o tome da ću ikada ući u mirnu luku sa osobom koja je 35 mlađa. Stvari u braku nisu idilične, ko to kaže taj laže. Najbitnije je da se ljudi prihvataju. Kod Veljka postoji milion stvari koje se meni ne sviđaju i obrnuto, ali ja njega prihvatam takvog kakav jeste. Nama je godišnjica svakog dana, meni Veljko pusti vatromet u petak u dvanaest iz čistog mira, tako da nismo pristalice formalnih slavlja - kaže Verica i dodaje da su ona njen suprug trenutno posvećeni poslu, piše Kurir!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading