DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ DUGO NIJE VIĐEN NIGDE: Sad je isplivala fotka gde je uhvaćen BIZNISMEN ĐORĐE KULJIĆ, NA UDARNOM MESTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2021

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović nedavno je obelodanila da je započela zajednički život sa biznismenom Đorđem Kuljićem s kojim godinama uživa u skladnoj vezi.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić svoju vezi kriju daleko od očiju javnosti!

 

Anastasija Ražnatović nedavno je obelodanila da je započela zajednički život sa biznismenom Đorđem Kuljićem s kojim godinama uživa u skladnoj vezi.

 

Njih dvoje svoju vezu kriju od medija, a do sada su se samo nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti. Kuljić je velika enigma za sve, a jedino što se o njemu zna da je sin biznismena iz Novog Sada koji ima mlinove širom Vojvodine, dok se bavi i transporotm u Americi. To je i jedan od razloga zbog kojih Đorđe redovno odlazi u SAD, s obzirom na to da je on zadužen za tamošnje poslove.

A kako poslednjih meseci nije bilo poznato gde se Đorđe kreće, sudeći po tome da Anastasija nije objavljivala na svojim društvenim mrežama njihove zajedničke susrete, kao što to i inače ne radi, mnogi su se zapitali šta se dešava. Međutim, sada je otkriveno gde se mladi biznismen nalazi i šta radi. 

Dečko Anastasije Ražnatović nedavno je otputovao u Njujork, kako bi bodrio našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, te se našao na tribinama na US Opena. Sudeći po fotografiji, on je bio vrlo napet dok je gledao meč Đokovića i Medvedeva, a s vremena na vreme gledao je u telefon.

Republika

Foto: printscreen

Đorđe Kuljuć na tribinama bodri Noleta, tik uz zastavu lika Novaka Đokovića!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading