DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ DUGO NIJE VIĐEN NIGDE: Sad je isplivala fotka gde je uhvaćen BIZNISMEN ĐORĐE KULJIĆ, NA UDARNOM MESTU! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

14.09.2021

15:10

Anastasija Ražnatović nedavno je obelodanila da je započela zajednički život sa biznismenom Đorđem Kuljićem s kojim godinama uživa u skladnoj vezi.

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić svoju vezi kriju daleko od očiju javnosti!

 

Anastasija Ražnatović nedavno je obelodanila da je započela zajednički život sa biznismenom Đorđem Kuljićem s kojim godinama uživa u skladnoj vezi.

 

Njih dvoje svoju vezu kriju od medija, a do sada su se samo nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti. Kuljić je velika enigma za sve, a jedino što se o njemu zna da je sin biznismena iz Novog Sada koji ima mlinove širom Vojvodine, dok se bavi i transporotm u Americi. To je i jedan od razloga zbog kojih Đorđe redovno odlazi u SAD, s obzirom na to da je on zadužen za tamošnje poslove.

A kako poslednjih meseci nije bilo poznato gde se Đorđe kreće, sudeći po tome da Anastasija nije objavljivala na svojim društvenim mrežama njihove zajedničke susrete, kao što to i inače ne radi, mnogi su se zapitali šta se dešava. Međutim, sada je otkriveno gde se mladi biznismen nalazi i šta radi. 

Dečko Anastasije Ražnatović nedavno je otputovao u Njujork, kako bi bodrio našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, te se našao na tribinama na US Opena. Sudeći po fotografiji, on je bio vrlo napet dok je gledao meč Đokovića i Medvedeva, a s vremena na vreme gledao je u telefon.

printscreen

Đorđe Kuljuć na tribinama bodri Noleta, tik uz zastavu lika Novaka Đokovića!

 

 

Komentari (0)

Loading