HITNA POMOĆ ISPRED DOMA MARINE TUCAKOVIĆ: Prva izjava bolničara o stanju čuvene kompozitorke!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.09.2021

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je urgentno reagovala nakon što je Marini Tucaković pozlilo u toku dana usled komplikacija sa koronavirusom!

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć je ekspresno reagovala i došla na adresu Marine Tucaković!

 

Nakon što je danas kao bomba odjeknula vest da je Marina Tucaković pored teške borbe sa kancerom, imala gušenje usled komplikacija sa koronavirusom, te se njen sin poznati tekstopisac Milan Laća Radulović oglasio na svom Twitter nalogu moleći za pomoć svojoj majci koja je u lošem stanju, a ne želi da ide u kovid bolnicu, Hitna pomoć je urgentno došla na adresu Tucakovićeve.

Spakovali su svu potrebnu opremu i hitro došli na adresu na Vračaru.

Zatekli smo ih ispred njene zgrade, užurbano ulazeći da pruže pomoć Marini, te smo dežurnog bolničara upitali da nam detaljnije objasni situaciju

- Ne smem da govorim, jasno vam je, privatnost pacijenta, ja neću da rizikujem svoj posao. Molim vas da me razumete - izjavio je bolničar za Republiku.rs

Republika

Foto: Republika

Bolničar nije smeo da nam otkriva detaljnije informacije zbog privatnosti pacijenta!

Podsetimo, njen sin je u toku dana alarmirao sve da mu pomognu da spase majku koja je pored teške borbe sa tumorom, obolela od korone ali ne želi u kovid bolnicu, dok ne bude kasno.

 - POMOĆ! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla, ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da posluša ASAP. Mi smo u Beogradu, VRAČAR. Pišite u DM. Hvala - oglasio se vidno uznemireni sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading