MARINA TUCAKOVIĆ U RUKAMA TEHNIČARA: Sin istraumiran zbog bolesti majke, spas našao na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laća, sin Marine Tucaković, brinuo se za majku, a pomoć je potražio na društvenim mrežama. To je urodilo plodom te je nađen tehničar koji će ovoj legendarnoj spisateljici pomoći.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković ozbiljno je bolesna

Poznati tekstopisac Marina Tucaković dobila je teška gušenje nakon što je pored raka obolela i od koronavirusa, a ne želi da ide u bolnicu. Njen sin Laća se oglasio na Twiteru i zamolio za pomoć dok ne bude kasno.

 - POMOĆ! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla, ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da posluša ASAP. Mi smo u Beogradu, VRAČAR. Pišite u DM. Hvala - oglasio se vidno uznemireni sin.

Republika

Foto: printscreen

Sin Marine Tucaković, Laća, našao je tehničara!

Brzo reagovanje sina i oglašavanje na društvenim mrežama urodilo je plodom, te je ubrzo i stigla vest da su našli tehničara, koji će ovoj zvezdi srpske muzike pomoći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading